Žijeme v době, kdy je při výrobě myšleno v první řadě na cenu a většina výrobců se snaží vyrábět produkty s co nejmenšími náklady. To se ovšem odráží i na kvalitě. Bohužel to platí i u potravin, vyrábí se často z nekvalitních surovin a namísto lidí se o přípravu starají stroje. O výslednou chuť se často starají různá dochucovadla a o barvu barviva. Stále více lidí je však rádo, když si může dopřát poctivé výrobky, které jsou vyrobené z těch nejlepších surovin a jsou vyráběné ručně a s láskou k řemeslu. Pokud mezi ně patříte, rozhodně byste měli ochutnat ručně vyráběné pečivo z rodinné pekárny NÁŠ CHLÉB.
Řemeslně vyráběné pečivo si zamilujete
Pekárna staví už na 22 let dlouhé tradici, pracují v ní pouze zkušení pekaři, kteří dělají pečivo tak, aby chutnalo i jim. Jestliže jste zvyklí na pečivo se supermarketů a hypermarketů, rozdíl v chuti poznáte okamžitě. Základem každé tabule v rodině je chléb, ten by měl být chutný, aby vás jeho chuť vždy pohladila po jazyku. Díky mnoha zkušenostem a ruční výrobě vyrábí v pekárně chléb, u kterého se dbá na kvalitní zpracování těsta a jeho správné zrání. Do těsta je používán výhradně kvas, který si sami vyrábí.
Správný žitný kvas je tajemstvím výsledné chuti a vůně každého chleba. Žitný kvas je zde vedený dvoustupňovou metodou. U druhého stupně provede vždy pekařský mistr šlechtění chuti, díky čemuž je chuť neodolatelná. Chléb neexistuje jen jeden, pekárna vám nabídne širokou škálu druhů a vyplatí se ochutnat i druhy, které jste dříve neochutnali, třeba objevíte takový chléb, který si zamilujete. Kromě různých druhů chleba pořídíte v pekárně i široký sortiment různých druhů pečiva, včetně staročeských housek a rohlíků. Ochutnat byste měli také ciabatty, focaccie, cornové pečivo nebo třeba perníky a marokánky. Kde vlastně pekárnu NÁŠ CHLÉB najdete? Své pobočky má po celé České republice a objevovat je můžete přímo na webu Vasepekarna.cz. Užijte si skvělou chuť pečiva, které je vyráběno s láskou k řemeslu.