Každá firma řeší stravování svých zaměstnanců jiným způsobem. Některé podniky dávají svým zaměstnancům stravenky a čas na to, aby se mohli vypravit na oběd do některé z restaurací v blízkém okolí. Jinde mají zaměstnanci možnost navštívit podnikovou, případně školní, jídelnu. Některé podniky nabízejí svým zaměstnancům možnost stravování v kantýně či jídelně, do níž jsou denně dováženy čerstvé obědy.
Proč je důležitá obědová pauza?
Pokud pravidelně neobědváte, může se u vás objevit syndrom vyhoření. V polovině dne totiž energie klesá a tak je potřeba ji nějakým způsobem doplnit a podpořit. Cestou na oběd se nadýcháte čerstvého vzduchu a odpočinete si od pracovních povinností.
Obědová pauza a dobrý oběd také zlepší vaši náladu a to především v případě, že máte náročný pracovní den.
Oběd je pro naše tělo prospěšný. Nevhodné a studené stravování zpomaluje metabolismus a podporuje ukládání tukových buněk. Následkem je pak zvýšení tělesné hmotnosti. Kromě toho dochází i ke zvyšování hladiny cukru v těle.
Cateringový servis Arter
Arter je společnost, která zajišťuje nejen catering, ale i firemní stravování. V nabídce pro klienty naleznete nejen výrobu a distribuci hotových jídel, ale i minutek či pokrmů zachlazených a hluboce zmrazených. Společnost může zajistit i provoz kantýny (podniková prodejna potravin), v níž lze platit hotově, bezhotovostně nebo stravenkami, které poskytuje zaměstnavatel.
Pro oblast firemního stravování zajišťuje http://www.arter.cz/firemni-stravovani jídla hotová, minutky, obložené talíře, ovocné talíře polévky a točené džusy. V denní nabídce pak naleznete stálé minutky, minutkové přílohy, exkluzivní přílohy a zmrzlinové poháry. Všechna nabízená jídla jsou k dispozici po celou dobu, nestane se, že by některé z nabízených jídel nebylo k dispozici.